Expeditie Natuurpunt 2020

Expeditie Natuurpunt 2020

Team ‘2manybikers‘ neemt al voor de derde keer deel aan Expeditie Natuurpunt. Een tweedaags avontuur door de Vlaamse Wildernis. Op 27 en 28 juni varen ze per kano van het Schulensmeer in Lummen naar Muizen (Mechelen) aan de Dijle. Goed voor 55 km peddelen. Met ons team zamelen we minimum 1500 euro in voor ons natuurgebied De Kalkense Meersen, meer bepaald voor de aankoop van een zonnepomp, waarmee hooilanden vochtig gehouden worden voor onze weidevogels zoals de grutto. Meer weten over het hoe en het waarom van die zonnepomp? Klik hier

Je kan het team steunen door wijn te kopen. We hebben drie BIO-wijnen geselecteerd. De beschrijving van deze lekkere wijnen staat in de flyer. Bestellen kan via het bestelformulier of via email naar  miguel.surmont@telenet.be