7/2. Jaarlijkse ledenontmoeting met wandeling en warme drankjes! met Lokale Algemene Vergadering. AFGELAST wegens Coronamaatregelen

In deze coronatijden kunnen we moeilijk ons traditionele ledenfeest (met wafelfestijn) organiseren. Daarom bedachten we deze bijzondere formule: je gaat met je eigen bubbel op weg voor een interessante wandeling langs de Ham en Bastenakkers, waarbij je onderweg uitleg krijgt over de toekomstplannen voor dit gebied, in het kader van de Sigmaplannen:

– wat staat er te gebeuren in de Ham en Bastenakkers, en wat is het verband met het ‘Gentse Zwin’?

– wat is het verschil tussen een GOG en een GGG?

– is er nog een rol weggelegd voor Natuurpunt in Ham en Bastenakkers?

Tegelijk krijg je ook een beknopt overzicht van onze werking in het voorbije jaar, onze plannen voor 2021, onze financiële resultaten én het beheer van onze natuurgebieden. Op het eind van de wandeling kan je dan een eenvoudig stemformulier invullen om onze werking te evalueren.

INSCHRIJVEN is verplicht, en kan voor de wandeling apart, of voor de wandeling én de stemming.

Stuur een mailtje naar natuurpunt.scheldeland@skynet.be, met als onderwerp LAV Natuurpunt Scheldeland. Vermeld in de mail jouw naam en lidnummer, en laat ons weten of je wil deelnemen aan de wandeling, of aan de wandeling én de stemming. Voor de stemming kan slechts 1 persoon per lidnummer inschrijven. Voor de wandeling ben je uiteraard met meerdere personen per lid-gezin welkom! Op het eind van de wandeling trakteren we op een hapje en een drankje, om samen te klinken op het nieuwe Natuurpuntjaar. Uiteraard kan dat enkel als de dan geldige coronamaatregelen dat toestaan. We organiseren het coronaproof!

Wil je graag deel uitmaken van ons afdelingsbestuur? Helpende handen en frisse ideeën zijn steeds welkom! Stuur tegen uiterlijk 15 januari een mailtje naar natuurpunt.scheldeland@skynet.be om je aan te melden. Op de Lokale Algemene Vergadering wordt jouw kandidatuur dan voorgesteld!

Vertrek wandeling: vrij vertrek van aan het buurthuis van Wetteren-ten-Ede tussen 13u30 en 15u00

Einde wandeling en indienen stemformulieren: van 16u00 tot 18u00 op de koer van het buurthuis, waar een warm drankje wordt geserveerd

Meenemen: stevig schoeisel, warme kledij, mondmasker (!)

Inlichtingen: Antoon Blondeel (antoon.blondeel@skynet.be of 0477 321 678 – na 17u00)