Geschenkidee: het boek “Meandertaal, Kalkense Meersen, eeuwenoud en springlevend.”

Geschenkidee: het boek “Meandertaal, Kalkense Meersen, eeuwenoud en springlevend.”

In 2019 is een verbluffend boek over de schitterende natuur in de Kalkense Meersen uitgebracht, vol boeiende weetjes en bijzondere verhalen, prachtig in beeld gebracht door onze natuurfotografen. Intussen hebben meer dan 1000 mensen dit hebbeding aangeschaft en is het boek door een ruim publiek gesmaakt.

Hoe zijn de Kalkense Meersen ontstaan? Wat is het belang van de Schelde vroeger en nu? Wat groeit en bloeit en ratelt daar? Welke (bedreigde) dier- en plantensoorten kunnen we ontdekken? Waar zijn de mooiste plekjes? Je vindt hierover en veel meer in dit unieke naslagwerk.

Op zoek naar een bijzonder eindejaarscadeau? Het boek ‘Meandertaal’ in geschenkverpakking inclusief een uitneembare wandelkaart nodigt iedereen uit dit Europees erkend en beschermd gebied doorheen de seizoenen te ontdekken en te beleven.

Hoe bestellen?

Het boek kost 31 € voor leden (NL: 34 €). Klik hier voor de afhaalpunten.

Je kunt het boek ook laten bezorgen met de post:
schrijf dan € 40,00 (leden van Natuurpunt) of € 43,00 (niet-leden) over op rekeningnummer BE79 0018 5236 3833 van Natuurpunt Scheldeland, met vermelding ‘Boek Kalkense Meersen + jouw adres + telefoonnummer + eventueel lidnummer’ en we zorgen voor een spoedige verzending.