Foto Wesley Poelman Foto: Wesley Poelman.

Natuurpunt Scheldeland legt de laatste hand aan een nieuw naslagwerk over de Kalkense Meersen. " Meandertaal, Kalkense Meersen, eeuwenoud en springlevend."

We voorzien de publicatie rond half mei 2019.
In dit boek belichten we de oorsprong van het landschap, de rijke natuur van de Kalkense Meersen, de geschiedenis en het gebruik door de eeuwen heen.
Vroegere en huidige gebruikers van het gebied komen aan het woord, en we geven een overzicht van 30 jaar natuurbeheer in het gebied, evenals de rol die Natuurpunt daarin gespeeld heeft.
Verder werpt het boek een licht op de toekomstige ontwikkelingen.
Aan de hand van 3 uitgestippelde wandelroutes en een uitgebreide toelichting over natuur en cultuur nodigen we de lezer uit om zelf op verkenning te gaan.

Het boek zal circa 200 pagina's tellen en wordt rijk geïllustreerd met beeldmateriaal van lokale en externe topfotografen. Verder zal ook beeldmateriaal aan bod komen uit binnen- en buitenlandse archieven.
Formaat: 21 x 27 cm, staand

Het boek " Meandertaal. De Kalkense Meersen. Eeuwenoud en springlevend." kost 34 €. Maar ... je kunt nú intekenen tegen een voordeelprijs van 29 €.
Bovendien vermelden we je naam dan in het boek. Dit voor-inteken aanbod eindigt op 1 april 2019.
De opbrengst gaat integraal naar de verdere uitbouw van het natuurgebied Kalkense Meersen.

We verwittigen je wanneer je het boek mag komen afhalen bij een bestuurslid in je gemeente. Je kunt er ook voor kiezen om het boek te laten opsturen. De verzendingskosten bedragen 9 € extra.
Je inschrijving wordt pas definitief na storting van het juiste bedrag op rekeningnummer BE79 0018 5236 3833 van Natuurpunt Scheldeland.

Opgelet, sommige bedrijfsservers blokkeren onze emails. Gebruik dus bij voorkeur je privé-email.

Teken dus NU in voor dit prachtige referentiewerk! Klik hier