Onze activiteiten in Coronatijden.

Voorlopig beperken we ons tot activiteiten in eigen streek, en die gaan enkel door indien toegestaan door de overheid. Surf regelmatig naar deze website www.natuurpuntscheldeland.be voor een actuele stand van zaken en om de geldende coronarichtlijnen te raadplegen. We volgen strikt de preventiemaatregelen.

– Vooraf inschrijven via onze agenda op de website van Natuurpunt is verplicht! Op die manier kunnen we het aantal deelnemers beperken tot het maximaal toegelaten aantal én alles op een veilige manier organiseren. Bovendien hebben we zo de contactgegevens van alle deelnemers voor in het geval de contacttracing die zou willen opvragen. Uw gegevens worden 4 weken bijgehouden en daarna vernietigd, conform de GDPR-wetgeving. 
– alle deelnemers ouder dan 12 jaar dragen verplicht een mondmasker (zelf mee te brengen) tijdens activiteiten van Natuurpunt Scheldeland. Dit is een wettelijke verplichting, ook tijdens georganiseerde buitenactiviteiten! De gids mag zonder mondmasker wandelen, omdat die uitleg geeft onderweg en het masker daardoor vochtig kan worden en zijn functie verliest. De gids zal evenwel afstand bewaren tegenover de deelnemers.
–  tijdens de activiteiten worden deelnemers gevraagd om de afstandsregel (1,5 meter) in acht te nemen en om geen voorwerpen door te geven aan elkaar.
– deelnemers zijn welkom als ze geen verdachte symptomen vertonen (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging tot 38 C°) of samenleven met personen met COVID19 of kenmerkende symptomen als koorts (vanaf 38 C°) of benauwdheidsklachten.

De richtlijnen zijn steeds onderhevig zijn aan verandering en kunnen dus wijzigen in de toekomst. We houden je hiervan op de hoogte via deze website en via onze nieuwsbrief. Abonneer je hier op onze nieuwsbrief.