Expeditie Natuurpunt 2021: Een vogelkijkwand in de Kalkense Meersen

Expeditie Natuurpunt is sinds enkele jaren een ontmoetingsmoment voor sportievelingen met een hart voor de natuur. Ploegen van 4 deelnemers wandelen, fietsen of kanoën vanuit verschillende plaatsen in Vlaanderen via diverse natuurgebieden naar één centraal punt. Onderweg overnachten ze in tentjes of in lokalen van Natuurpuntafdelingen. De bedoeling is dat elke ploeg via sponsoring 1500 euro verzamelt voor een natuurgebied van hun keuze.

De mountainbikeclub “2 Many Bikers” nam reeds twee keer deel aan Expeditie Natuurpunt, ten voordele van de Kalkense Meersen. Ze overtroffen zichzelf én het gevraagde bedrag telkens op zeer overtuigende wijze. Dank zij de opbrengst van hun deelname in 2019 kunnen we nu de restfinanciering voor het geplande uitkijkplatform betalen.

In 2020 moest Expeditie Natuurpunt wegens de gekende virale redenen afgelast worden, maar dat maakte de fietsers van “2 Many Bikers” alleen maar meer gedreven om er dit jaar weer in te vliegen! We veronderstellen dat ze heel de lockdown periode hard getraind hebben!

Het Expeditie-team 2manybikers fietst dit jaar in juni twee dagen lang om geld in te zamelen voor de vogelkijkwand die we willen realiseren in de Kalkense Meersen, aan het Heisbroek.

Bouwen kost centen: om “2 Many Bikers” te helpen aan de nodige sponsoring te komen, verkopen we geschenkpakketten van Westmalle en proefpakketten van Omer. Af te halen op 6 juni, vanaf 14u, aan het Meersenhof op de Aard in Schellebelle. En dat met Vaderdag in het verschiet! Kan het nog beter uitkomen?

Alle info kun je vinden in de flyer.

Geen bierdrinker? Je kunt natuurlijk ook gewoon een gift doen via de teampagina:  https://expeditie.natuurpunt.be/project/29414

Alvast bedankt voor je steun!